Apdares darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RAHTEL, SIA

Zaļenieku 40-2, Rīga, LV-1058
Apmetums, dekoratīvais apmetums, apmešanas darbi , dekoratīvās apmešanas darbi , dekoratīvā apmetuma klāšana, , renovācija, renovācijas darbi

God Meis, SIA

Tīnuži, DUS , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Iekšējie apdares , krāsošanas darbi , špaktelēšanas darbi , krāsošana, špaktelēšana, slīpēšana, šķidrās, tapetes, tapešu līmēšana, biroju, ofisu remonts, dzīvokļu, mājokļu remonts, renovācijas darbi .

EE Concrete Floors, SIA

Baldones 25A, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Betonēšana, betonēšanas darbi , betonēšanas pakalpojumi, grīdas demontāža, grīdas betonēšana, grīdas, sagatavošana betonēšanai, grīdas pamatnes siltināšana, siltās grīdas, silto grīdu izbūve, grīdu siltināšanas darbi

Ramej Construction, SIA

Kungu 1, Rīga, LV-1050
Celtniecības un remonta darbi . Būvniecība Vecrīgā, celtniecība Vecrīgā, betonēšanas darbi ., Celtniecības darbi . Apdares darbi . Iekšējā, ārējā apdare. Fasādes. Siltināšana, siltināšanas darbi .

Krāsotava.lv, SIA

Laukmuižas 20, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Disku krāsošana, metāla detaļu krāsošana, Talsi, Talsos, Kurzeme. Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība. Detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu. Metāla konstrukciju tīrīšana, krāsošana, metāla skrotēšana, krāsošana. Metāla detaļu virsmu apstrāde ar smilšu strūklu. Talsos, Kurzemē.

Cinis, SIA

Brīvības gatve 224, Rīga, LV-1039
Kvalitatīvi pilna spektra auto apkopes, diagnostikas un remonta pakalpojumi par pieņemamām cenām. Sava darba kvalitāti apliecinām ar garantiju - visiem mūsu servisā veiktajiem darbiem un izmantotajām rezerves tiek sniegta garantija. Garantijas termiņš ir atkarīgs no veiktā remontdarba. Rezerves daļām garantijas termiņš ir saskaņā ar to

DK Grīdas, SIA

"Silkalni" , Iršu pagasts, Aizkraukles nov., LV-5108
siltās grīdas, siltās grīdas mājās, ThermoWhite grīdas, Siltumizolācija, slapjās grīdas, betonēšanas darbi , , demontāžas darbi , ēku demontāža, ēku demontāža Rīgā, demontāžas darbi Rīga, betona konstrukciju demontāža

SandBlasting

Biķernieku 278, Rīga LV-1079
Smilšu strūkla, smilšu strūklošana, ķieģeļu tīrīšana ar smilšu strūklu, akmens virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, koka virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, metāla virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, betona virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, virsmu krāsošana, virsmu apstrāde ar aizsardzības līdzekļiem, sausā smilšu strūklošana, slapjā smilšu

Silts nams, SIA

Klijānu 6, Rīga, LV-1013
Hidroizolācija, hidroizolācijas darbi . Siltumizolācija. Siltumizolācijas nodrošināšana.

Royal būve, SIA

Krūzes 3-5, Rīga LV-1046
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Industriālā būvniecība ✓ Rekonstrukcija un renovācija ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes darbi Celtniecības uzņēmums:

Ar būvniecību nodarbojamies no 2012. gada. Gadu gaitā esam sakrājuši lielu pieredzi dažādu objektu būvniecībā. Sadarbojamies gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Mēs saviem klientiem varam sniegt pilna būvniecības cikla pakalpojumus. Sniedzam būvniecības pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Mums ir arī starptautiska pieredze, sniedzot ēku renovācijas pakalpojumus ārpus Latvijas.

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k-1, Rīga, LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga, LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

HouseART, SIA

Krišjāņa Barona 122A, Rīga LV-1012
"HouseArt" produkti:: ✓ Moduļu mājas; ✓ Koka karkasa mājas; ✓ Individuālie projekti. Apraksts:

Perfekta māja ir realizējams sapnis. "HOUSE ART" misija ir koka paneļu un moduļu māju radīšana no idejas līdz atslēgām. Kopš 1996. gada kā nekustamā īpašuma attīstības projektu vadītāji, koka karkasa māju būvniecībā darbojamies jau kopš 2012. gada, realizējot gan individuālus projektus, gan būvējot kempingus un ciematus Latvijā un ārvalstīs. Uzņemamies pilnu atbildību par projekta realizāciju neatkarīgi no tā apjoma. Sadarbojamies ar pārbaudītiem un uzticamiem piegādātājiem un profesionāļiem kā koksnes un citu materiālu sagādē, tā arī specifiskos būvniecības procesa posmos un niansēs. Mūsu prioritāte ir kvalitāte, reputācija un ilgtermiņa attiecības ar apmierinātiem klientiem.

Eltex, SIA

Bajāru 18, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA „Eltex” darbības virzieni ir elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšana, elektromontāžas darbi. Veicam visu elektromontāžas un vājstrāvu tīklu apkalpošanu. Izceļamies ar augstu darbinieku atbildību, profesionalitāti, sertificētu un kvalitatīvu materiālu izmantošanu. Veicam vispārceltnieciskos darbus.